Horoskop V.43

Chaa bloggen !
Här kommer nästa veckans horoskop :D


VÄDUREN (ca 20/3 – 19/4)

Ibland kan rutiner kännas tråkiga men just nu är det klokaste du kan göra att följa din planering och din struktur. Du fungerar bäst just nu genom att hålla dig till det trygga och inte göra några förändringar. Tråkigt kanske, men nödvändigt. Dina medarbetare blir motiverade av att du är uthållig och tydlig med vilka målen är. Dom behöver någon som håller dom på rätt spår. Förvänta dig inte några större överraskningar när det gäller ekonomin.

OXEN (ca 20/4 – 20/5)

Du behöver ta dig tid att känna efter
och fundera över vad det är du verkligen vill. Vilka mål som är dina egna och vilka mål du följer av rädsla för att inte stöta dig med någon. Att ständigt vara andra till lags ger inte framgång för dig nu utan sänker bara din energi. Dina medarbetare kanske har vant sig vid att du städar upp efter deras misstag? Du behöver våga ställa krav och låta andra ta konsekvenserna av sina handlingar. Inte för att straffa utan att du på det viset visar respekt för deras förmåga att växa av sina misstag och ta ansvar för sina liv. Ge dom en chans att rätta till sina misstag och gå vidare. Var uthållig när det gäller ekonomin.

TVILLINGARNA 21/5 - 21/6

Just nu är det viktigt för din karriär
att du är noga med att fullfölja dina åtaganden. I bland kan det vara svårt att hålla fokus på målet och kanske kan det bero på att du i själva verket är rädd för att lyckas? Rädd för alla förväntningar som kommer av att lyckas? Andra har ögonen på dig och genom att handla med självförtroende vinner du deras respekt. Du kommer att lyckas med det du vill uppnå. Genom långsiktig ekonomisk planering kan du få utdelning längre fram.

KRÄFTAN 21/6 - 23/7

Du har flera goda idéer och vill gärna
sätta igång med att förverkliga dom men nu är inte rätta tiden för det. Oväntat motstånd från andra är inte personligt utan livets sätt att visa på att dina idéer behöver mogna lite till. Kanske har du missat någon viktig detalj? Kanske är du inte tillräckligt strukturerad för att människor som tänker mer analytiskt ska kunna förstå vad du menar? Din framgång hos andra just nu är beroende av att du kan visa att du har tänkt igenom dina förslag noga. Inget händer vad gäller ekonomin.


LEJONET 23/7 - 23/8

Du påverkar din omgivning mer
än du kanske är medveten om i dag. Andra har en tendens att spegla ditt inre och allt det du ser kanske du inte ens själv är medveten om också är du! Ju mer du tror på dig själv desto mer kommer andra att tro på dig. I dag är det extra viktigt att du inte säger något obetänksamt. Dina ord kan lätt såra eller slå tillbaka mot dig själv vid ett senare tillfälle. Välj dina ord väl och kom ihåg att andra människor har lika mycket rätt som du att känna och tänka det dom gör, även om inte du håller med. Ekonomin är stabil.

JUNGFRUN 23/8 - 23/9

Tidigare misstag genom slarv
eller otålighet kan idag hindra dig och du kanske upptäcker att du får ägna en hel del tid åt gamla surdegar. Gräv inte ner dig för mycket i det som varit. Ta ansvar för det som är din del i situationen men ta inte på dig allt. Just nu fungerar du antagligen bäst om du också har möjlighet att komma ifrån din arbetsplats och göra något helt annat som laddar dina batterier och ger dig ny inspiration. Det kan komma att ta längre tid än du tänkt innan utdelningen på en tidigare investering kommer dig till del.

VÅGEN 23/9 - 23/10

Den här veckan finns det stor risk
att din planering kommer att kullkastas av problem med tekniken. Det ser ut som om meddelanden inte kommer fram som dom ska, telefonsamtal avbryts eller personer du söker finns inte på plats. Det kan vara en problematisk dag för kommunikation över huvudtaget. Det viktiga i det här läget är att du bevarar ditt lugn och håller fast vid din planering så långt som möjligt. Du kanske upplever att flera av dina medarbetare är extra gnälliga. Ta inte det personligt. Du kan bli besviken i en ekonomisk fråga men läget är inte så allvarligt som det ser ut.

SKORPIONEN 23/10 - 22/11

Du kan få höra om förändringar i dag.
Var vaksam över vad dessa förändringar egentligen innebär. Det verkar som om en kollega har fått för stort utrymme och försöker driva igenom något som inte är helt genomtänkt. Just nu är det viktigt för dig att du håller inne med din kritik men ändå markerar din integritet och position. Andra kan försöka manipulera dig till att handla oetiskt och mot dina principer. Ekonomin kommer att långsamt förbättras. Ha tålamod.

SKYTTEN 22/11 - 22/12

Du är inne i en expansiv fas och din arbetsmotivation
är hög. Du arbetar bäst med nya projekt och helst skulle du vilja starta upp något nytt varje dag! Din styrka just nu ligger i att handskas med det oväntade. Din hjärna går på högvarv och producerar den ena lösningen efter den andra. Många av dessa är originella och nyskapande och din omgivning respekterar dig för sitt snabba intellekt. Din ekonomi är stabil och inget anmärkningsvärt händer.

STENBOCKEN 22/12 - 20/1

Du kanske upptäcker att din energinivå är låg i dag
. Du behöver antagligen vila och även om du tycker att omgivningen kräver 110 % av dig just nu blir inte arbetet bättre om du tvingar fram ett resultat. Var noga med att inte tro på allt som människor säger till dig. Dom har sin egen agenda och du når bäst framgång genom att inte lyssna för mycket på andra. Du behöver lyssna på din egen inre röst och lita på din förmåga att kunna känna in vad som är sanning och vad som är lögn. Gör inget förhastat vad gäller ekonomin utan planera för långsiktiga resultat

VATTUMANNEN 20/1 - 19/2

Om du får ett erbjudande om en ny tjänst
eller andra arbetsuppgifter kommer det att vara lyckosamt för dig och innebära ett lyft för din karriär. Du är uppmärksammad av andra och du behöver inte visa framfötterna för det har du redan gjort! De förändringar som sker nu är resultatet av tidigare arbetsinsatser. Plocka fram ditt allra bästa självförtroende, spotta i nävarna och framförallt njut av dina framgångar. Men bli inte övermodig av ditt ”flyt”. Du behöver inte vara snål, men gör inga extravaganta utsvävningar.


FISKARNA 19/2 - 21/3

De framgångar du upplever nu är inte bara
på grund utav din egen kompetens utan är också resultatet av andras arbete. Kom ihåg dom som bidragit till situationen och var generös med beröm eller kanske rentutav en liten gåva. I stunder av framgång behöver vi vara tacksamma för att verkligen också kunna njuta av allt beröm. Du behöver vara noga med att balansera ditt arbetstempo och använda fritiden till att verkligen slappna av och vila. Var rädd om dina nära och kära för det är där du verkligen kan ladda dina batterier. Ekonomin är fortsatt stabil men en ökning är att vänta.




Haa dt bäst pusspuss :D♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0